Famílies, empreses, organitzacions… paguen factures cada cop més elevades per l'energia que consumeixen. Un increment que gairebé s'ha duplicat en els últims anys i que posa de manifest la dependència energètica de la nostra societat.

Per això, factors com la reducció del consum habitual, la implementació de praxi que ens ajudin a fer servir l'energia més eficientment, així com la implementació de sistemes d'autoconsum i de dispositius més innovadors i estalviadors que ens permetin reduir el consum energètic són necessaris per a la reducció de les nostres factures energètiques.

Auditoria energètica

On comença l’estalvi

A Inersis realitzem auditories energètiques a llars, PIMES i altres organitzacions per conèixer la capacitat potencial d'estalvi energètic d’acord amb els actuals consums. Un estudi tècnic i professional dirigit a la implementació de pràctiques habituals i a l'ús de sistemes i eines que et permetin reduir dràsticament les factures mensuals.

A través d'una aproximació consultiva, d'una profunda anàlisi de dades energètiques i de l'exploració de les dinàmiques en la teva llar o empresa, et proposarem una completa solució energètica i d'hàbits/rutines que et permeti reduir el consum energètic, alhora que col·labores a mantenir un entorn mediambiental més sostenible. T’acompanyem en el teu procés de transformació energètica?

ESTUDI D’ESPAIS

ANÀLISI DE RUTINES

EXPLORACIÓ DE DISPOSITIUS ACTUALS

GESTIÓ DE DADES ENERGÈTIQUES

ASSESSORAMENT TÈCNIC

ASSESSORAMENT EN DINÀMIQUES

ESTUDIS DE VIABILITAT DEL PROJECTE

PROPOSTES TÈCNIQUES PER A L’ESTALVI

IMPLEMENTACIÓ DE SOLUCIONS ENERGÈTIQUES

SEGUIMENT I ACOMPANYAMENT

Gestió de l’energia

Per a un consum eficient, intel·ligent i sense preocupacions

Un dels objectius d’Inersisa en la implementació d'un sistema d'aprofitament d'energia renovable a la teva llar o a la teva empresa és ajudar-te a gestionar l'energia que ets capaç de generar. De fet, la fórmula més eficient de consumir l'energia produïda, i que et garanteix un major estalvi, es basa en la gestió intel·ligent d’aquesta.

Amb el sistema de gestió energètica EnergyManager s'ofereix una solució integral per a l'optimització de la instal·lació per tal de monitoritzar, controlar i regular a temps real els fluxos d'energia de la teva llar, empresa o organització. Amb la senzilla i intuïtiva aplicació EnergyManager aconseguiràs aprofitar al màxim l'energia que produeixes i consumeixes, reduint al mínim la quantitat d'energia subministrada per la xarxa.

Descobreix quant pots estalviar