img

Autoconsum energètic: tu produeixes la teva energia

Transformar la teva llar o oficina en un lloc sostenible és possible gràcies a l'autosuficiència energètica. L'ús de les energies renovables per a produir electricitat és cada vegada més comú entre els individus. El motiu? Els avantatges que aquesta modalitat et proporciona fan que sigui la gran aposta.

Existeixen múltiples fórmules d'autoproducció i autoconsum d'energia. A Inersis, especialistes en instal·lacions fotovoltaiques, climatitzacions per aerotèrmia i biomassa, carregadors elèctrics, etc., analitzem el teu cas mitjançant una auditoria energètica i et proposem la solució ideal per a convertir-te en un usuari-consumidor que genera la seva pròpia energia: “jo m’ho tallo, jo m'ho cuso”. En aquest sentit, gràcies als diferents mètodes d'autoabastiment, tu decideixes quan i com generar, emmagatzemar i utilitzar aquesta energia, sense dependre de les convencionals companyies comercialitzadores.

L’energia renovable ara el teu abast

Decidit/da a fer el salt? El nostre equip tècnic, expert en l'optimització energètica, t'acompanyarà en totes les fases d'implementació de la instal·lació perquè et concentris en el que de debò importa: la sostenibilitat mediambiental i l'estalvi.

Si et preocupa el model energètic tradicional i apostes per un món més sostenible, sigues part del canvi i redueix dràsticament la petjada ecològica mitjançant l'ús d'energies netes, renovables i inesgotables. A més de guanyar en consciència ecològica i compromís amb la societat, aconsegueixes la teva independència energètica generant la teva pròpia energia i, per tant, reduint la factura energètica des del primer dia.

Autosuficiència energètica 24/7/365

A Inersis sabem el que significa convertir la teva llar i/o la teva oficina en un espai verd. Per això, oferim un servei integral, des de l'assessorament, instal·lació fins al manteniment, per assegurar-nos que gaudeixes de la tecnologia més avançada i sostenible. Gràcies a això, obtindràs un control total del sistema energètic de manera que monitoritzaràs la capacitat productiva i el consum a l'instant les 24 hores durant els 365 dies de l'any. Mai havia estat tan fàcil arribar a la llibertat i sobirania energètiques!

Tornar a l’inici