Una transició energètica responsable

Sostenibilitat mediambiental i estalvi: un nou paradigma

En el nostre entorn, l'energia és vital per al desenvolupament de les nostres activitats quotidianes: a casa, a la feina, quan ens desplacem...

Hi ha múltiples fórmules per a la producció d'aquesta energia vital, encara que algunes són més sostenibles que d’altres i ofereixen major capacitat d’estalvi que d’altres.

Si et preocupa l'entorn en què vivim i ens relacionem, així com desitges estalviar en les factures, et proposem fer un salt cap a l'autosuficiència energètica.

Autoproducció

La teva relació energètica pot canviar: genera la teva energia

Amb les fórmules d'autoproducció i autoconsum tu ets amo/a de les teves necessitats d'energia diàries. Tu decideixes generar-la, emmagatzemar-la i, sobretot, quan i com utilitzar-la. Sense dependre de tercers, així de fàcil.

De fet, la tecnologia per a la producció d'energia sostenible per a llars, PIMES, indústries, etc. ja existeix, i ofereix un important estalvi versus les fórmules convencionals de proveïment energètic.

Vols iniciar el camí cap a la teva sobirania energètica, en el qual ets productor alhora que consumidor?

Llibertat i sobirania energètiques
Compromís social, avantatges per a tu

Sostenibilitat mediambiental

Sostenibilitat mediambiental

Redueix dràsticament la teva petjada ecològica, gràcies al consum d'energies netes i procedents de fonts d'energia renovables i inesgotables.

Consciència planetària

Consciència planetària

Guanya en consciència ecològica i compromís amb la societat. La sobirania energètica et fa més responsable amb el consum i amb el respecte al medi.

Independència energètica

Independència energètica

Aconsegueix produir la teva pròpia energia, reduint la dependència de les grans companyies comercialitzadores.

Estalvi econòmic

Estalvi econòmic

Redueix la teva factura energètica fins a un 60%, amortitzant la instal·lació fotovoltaica en aproximadament 7-8 anys.

Bonificacions o subvencions

Bonificacions o subvencions

Aprofita les reduccions tributàries (IBI…) i les bonificacions o subvencions que ja ofereixen les administracions públiques.

Control total

Control total

Vigila la teva capacitat productiva i el consum a l’instant (24/7/365), evitant els problemes d’abastament convencionals en hores punta.

Transició energètica, suma’t a la teva sostenibilitat