Emmagatzema la teva energia verda amb les bateries MyReserve by Solarwatt, un dispositiu d'emmagatzematge d'energia modular i il·limitat en termes de capacitat i rendiment. Útils per a llars i fins i tot per a fins industrials, les bateries MyReserve by Solarwatt són el complement ideal a qualsevol instal·lació fotovoltaica.

Es tracta d'un sistema intel·ligent que et garanteix la major quantitat d'energia, emmagatzemant l'electricitat solar per al seu ús immediat en el moment que més ho necessitis. Amb MyReserve podràs estalviar fins al 60% en la teva factura energètica.

MyReserve by Solarwatt

Bateries de disseny compacte i alt rendiment

Aquest dispositiu intel·ligent d’emmagatzematge d’energia compta amb un disseny compacte que consta de dos blocs:

MyReserve Command

Un mòdul que conté tots els components electrònics de la bateria per al seu òptim funcionament.

MyReserve Pack

El mòdul de bateria per a emmagatzemar l’energia solar de manera més eficient.

Gràcies al seu disseny compacte i modular, el sistema s’adapta a qualsevol estança i pot ampliar-se de forma pràcticament il·limitada en funció de les teves necessitats de consum.

Emmagatzematge energètic amb qualitat i garantia alemanyes

Fàcils d’instal·lar i mantenir, les bateries MyReserve by Solarwatt compten amb una durabilitat garantida per 10 anys, gràcies a la qualitat i tecnologia líder alemanyes. Els seus components estan dissenyats per a un desmuntatge senzill i la seva posterior reutilització. Inverteix en el teu futur i en el de les properes generacions amb MyReserve by Solarwatt, el sistema d’emmagatzematge d’energia elèctrica més avançat del mercat.

Vols conèixer les bateries MyReserve?