A Inersis implementem solucions tecnològiques per a la càrrega de vehicles. Ens encarreguem de la instal·lació de dispositius carregadors a residències particulars i PIMES, així com de la construcció d'estacions de càrrega (electrolineres) per a una càrrega segura, ràpida i fàcil. Tots els sistemes implementats poden alimentar-se tant de l'energia elèctrica de la xarxa com, per exemple, de l'energia solar procedent de la instal·lació d'un sistema fotovoltaic.

La tecnologia que utilitzem per als carregadors elèctrics és tan avançada que et facilitarà la comunicació amb el teu vehicle. Mai havia estat tan fàcil alimentar-lo! Amb els nostres dispositius, podràs decidir l'on, el quan i la velocitat de càrrega. D'aquesta manera, mitjançant un sistema fàcil i compatible amb instal·lacions domèstiques i professionals, tindràs el teu vehicle elèctric a punt d'una manera més ràpida i segura.

Sortir de casa amb les piles carregades

Amb la gamma de dispositius carregadors per a la llar podràs seleccionar aquell que millor s'adapti a les teves necessitats, tant si comptes amb un garatge privat (casa unifamiliar) com si és compartit (comunitari). Podràs ajustar la potència, programar la càrrega i beneficiar-te de la velocitat i senzillesa del servei. Gaudeix d'un dispositiu intuïtiu i intel·ligent, fàcil d'instal·lar, que s'adapta a la teva llar i es connecta al teu mòbil per a una gestió en temps real.

L’energia compartida, dissenyada per a PIMES

Disposem de múltiples solucions per assegurar-nos que el teu negoci compta amb el/s dispositiu/s que millor s'adapta/en a les teves necessitats d'empresa. Si ets una PIME, no dubtis a compartir l'energia elèctrica que necessita la teva flota mitjançant un dispositiu intel·ligent dissenyat per distribuir-la automàticament als carregadors que estiguin connectats. Dissenyarem una solució per a les zones d'aparcament corporatives, amb llocs de càrrega senzilla per als diferents usuaris/vehicles.

Estacions de càrrega eficients per a vehicles elèctrics

Ens encarreguem de la completa instal·lació d'electrolineres, punts de càrrega per als e-vehicles per tal d'apropar l'alimentació que necessiten aquests automòbils al llarg del territori. Es tracta d'una solució ideal per carregar vehicles que recorren grans distàncies. D'aquesta manera, els/les propietaris/es d'un vehicle elèctric o híbrid endollable, podran recarregar de manera simultània, juntament amb altres usuaris, a les estacions de càrrega elèctrica. En elles, instal·lem punts de recàrrega ràpids amb tota la seguretat, garanties i la capacitat per prestar un servei senzill, automàtic i econòmic.

Vols conèixer tots els carregadors elèctrics?