img

Del sol a la teva llar: els avantatges dels panells solars

Estar més a prop del sol ara és possible gràcies a les instal·lacions fotovoltaiques d’Inersis. Mitjançant panells solars dissenyats per a la teva llar o oficina, aprofitaràs la radiació solar, convertint-la en energia elèctrica de gran potencial. Enginyeria, innovació i qualitat són els principals trets distintius de les plaques fotovoltaiques desenvolupades per Solarwatt i instal·lades per Inersis.

Mòduls fotovoltaics amb el més òptim rendiment per produir i lliurar l'energia que necessites d'una manera ràpida i senzilla. Amb tan sols un clic a l'interruptor, tindràs a la teva disposició l'electricitat del sol, una font renovable i inesgotable. Amb 30 anys de garantia i una vida útil de fins a 50 anys, les plaques solars Solarwatt són fins a un 35% superiors en rendiment versus a panells fotovoltaics estàndards de vidre-polímer. Aquestes instal·lacions fotovoltaiques apliquen les últimes innovacions tecnològiques i compten amb una estructura arquitectònica estilitzada i resistent a les condicions climàtiques més adverses.

Controla el que generes i consums, i compensa l’energia sobrant

Lidera l'energia de la teva llar o de la teva oficina gràcies als panells solars. Amb aquest sistema d'autosuficiència energètica podràs controlar i monitoritzar a l'instant la producció d'energia i el seu consum a través del mòbil. Tu decideixes quan i com utilitzar-la reduint fins a un 60% en la teva factura energètica des del primer dia.

A més de reduir la petjada ecològica mitjançant l'ús d'una energia verda, podràs subministrar a la xarxa aquella energia excedent que produeixes i no consumeixes perquè puguin fer-la arribar a altres llars. D'aquesta manera, contribueixes amb la sostenibilitat del planeta alhora que treus el màxim partit al teu equip fotovoltaic.

Instal·lació fotovoltaica a la teva mida

A Inersis realitzem projectes integrals d'energia solar, claus en mà. Això vol dir que ho tindràs tot inclòs i sense sorpreses: des de l'auditoria per calcular quanta energia necessites i quant pots estalviar, fins a la instal·lació, els tràmits, la bonificació de l'IBI, etc.

Fins i tot, comptem amb plans de finançament perquè puguis aconseguir la teva instal·lació per un import inferior al que pagues per les teves factures mensuals. Beneficia't de tots els avantatges i fes que la teva llar o oficina brillin com el sol!

Tornar a l’inici