Aerotèrmia

Climatització per bombes de calor

Calor i fred, a través de l'aire, en un mateix dispositiu, sense més. Gràcies als més avançats sistemes d'aerotèrmia, i a la climatització mitjançant bombes de calor, podem aprofitar l'energia de l'entorn per refrigerar i escalfar espais, o per generar aigua calenta. Tot això, a través d'un procés tecnològic eficient, econòmic i respectuós amb el nostre medi.

Mitjançant les bombes de calor podràs aconseguir la temperatura ideal per a la teva llar, oficina, indústria o altres edificis. En lloc de generar la calor, aquest sistema el transporta per tal de proporcionar-te el clima que desitgis obtenir. A l'hivern, transfereix la calor del medi cap a l'interior de les estances i, a l'estiu, al revés, la calor de l'interior passa a l'exterior deixant un ambient fresc i agradable. Així, durant tots els mesos de l'any podràs gaudir del fred, la calor i l'aigua calenta segons la temporada.

Gràcies als sistemes i tecnologies d’aerotèrmia que implementem, obtindràs una òptima qualitat de l'aire i podràs estalviar en la factura energètica gràcies a l'ús d'una energia procedent de fonts renovables. Instal·larem l'equip que millor s'adapti a les teves estances amb la finalitat de proporcionar-te la temperatura ideal i l'aigua calenta de la forma més sostenible i estalviadora.

Vols conèixer els nostres equips d’aerotèrmia?