La relació de les persones, les empreses i la societat en general amb l'energia que consumeixen canviarà. De fet, ha de canviar. Davant d'un canvi climàtic més que palpable, el nostre compromís amb el medi és avui prioritari. Minimitzar la nostra petjada ecològica, i involucrar-nos amb un futur més sostenible de la societat és una praxi que les noves tecnologies energètiques ja faciliten a través de l'aprofitament de les energies renovables.

Un canvi per avui i pel demà

Per què amb Inersis?

Sostenibilitat mediambiental

Sostenibilitat i rendibilitat

Som una empresa compromesa: amb les persones i amb el medi ambient. Per això, les nostres solucions persegueixen rendibilitzar les inversions dels nostres clients i cuidar al màxim el nostre entorn.

Equip professional: garantia de qualitat

Equip professional: garantia de qualitat

El nostre equip, format per tècnics, enginyers i instal·ladors, és expert en la implementació de solucions energètiques. En constant formació, i amb anys d'experiència, ofereix la garantia més gran en els teus projectes.

Líders en innovació

Líders en innovació

A Inersis ens impulsa una actitud per innovar i aportar múltiples solucions energètiques per a tota mena de clients. Innovacions tecnològiques que s'adapten o superen les expectatives del mercat.

Vocació de servei end-to-end

Vocació de servei end-to-end

La nostra empresa vetllarà pel correcte funcionament de totes les instal·lacions realitzades. Per això, a més d'un servei d'optimització del sistema d'energia, oferim el manteniment preventiu de la instal·lació.

Grup Anatrac

Grup Anatrac

Inersis forma part del consolidat Grup Anatrac, companyia experta en sectors productius i energètics. Amb àmplia experiència nacional i internacional, proveeix solucions tecnològiques per a indústries.

Més ben valorades

Més ben valorades

Som una de les empreses més ben valorades pels seus clients, el resultat de prendre'ns cada instal·lació com si fos per casa nostra. Estem completament orientats a la satisfacció dels nostres clients.

A Inersis ens adaptem a la teva idea i projecte

Treballem per a particulars com tu i per a empreses com la teva. Coneix tots els clients per als quals desenvolupem i implementem projectes energètics:

Sector residencial

Cases unifamiliars i comunitats de veïns.

PIMES

Empreses, negocis i altres organitzacions privades.

Administració pública

Centres públics de diverses naturaleses: educatius, sanitaris, administratius, socials, esportius…

Explotacions agrícoles

Naus industrials d'ús agrícola, granges o explotacions ramaderes, coberts, bombament agrícola…

Comença avui el canvi cap a l’estalvi i la cura del medi ambient. Nosaltres t’ajudem.